Beautiful Me

The Disclaimer





Asalamualaikum & Hello Buddies...My name is ERNIE NADHIRAH.Just call me Ernie or Er.I born 5 July 1999.My age 14 years old.. :)


Choose One Baby
StoryMeStufflinks



Tagboard



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed
your cbox codes here

Masterminds


This skin is made by : Beautiful Monster
Using basecode : Mrs AF & NADHIRAH_LICIOUS Baharudin
Some helped from : Unnie Atiqah
Some coding from : ernie_licious

All rights reserved ® Your Name 2012


Lovely Fwenz


Sabtu, 9 Februari 2013 9:50 PTG 0 Comment(s)

Hello blogging...
 
  Hari nie nak update pasal  fwenz er yg selalu happy..Antaranya:

  • Amy
  • Atul
  • Tasha
  • Tze Wei
  •  And me haha..mo jga
Dorang nie kan paling happy lah di kelas.kalo di kls tu,kami ketawa je.Asal wat stddy group bukan nya serius pun,tetapi ketawa je.Tapi,ada tetapi jgahah..C Tze wei nie suka merajuk.tapi dia baik hati..Amy nie,Baik dan suara dia comel hahha...Atul nie, Baik jga tetapi mcm mana ye nak katakan...tak tau lah hahah...Tasha nie,baik dan  kelakar orangnya.hahahaha..Saya pula,tak tahu pula..Faham" sendiri   je.
Okei itu lah er blh kongsi je..H

MeReNtAs DeSa...


Khamis, 7 Februari 2013 7:45 PTG 0 Comment(s)



Asalamualaikum & Heloo Para Blooger ...

 Lama sudah er  tak update blog,sebab er selalu busy..Hahha.. busy lah sangat ~..Ok yg   pastinya er hari nie nak update pasal di tittle tu..Okei x kesah lah!!Time er merentas desa ari tu,er ada wat plan ngan kawan" er.Mo tau pa plan er... Ah...Ah... hhaha..Pasal plan tu,er ckp ma kawan" er,time merentas nanti kita jalan sambil bercerita.Tapi kesian  plan er tak  menjadi pula.First, er sama kawan" er bercerita lps tu..nak rasa lari,er lari seorangan je,terpaksa er kasih tinggal kawan er hhaha.. baru dorang tau..jahatnya haha.. :p.Er rasa penat dah,er jalan je.Tiba" er jumpa pula kawan er yg 1 nie, di sebelah  pula.Nma dia tasha...Lps tu er cerita lah ngan c tasha nie...Lama kemudian,er dah puas cerita ma c tasha..dia ckp "er jogging je bah,tak sanggup lagi aku nak lari nie.."katakan tasha.Jadi er pun cakap "Okei je".Lepas tu, er lari je lah,nanti er pula dapat nombor tak berapa okei.er dah ckp ma tasha,"nanti jumpa di kantin sekolah je"hahha.. :P.Okeiiiii.!!!!!marah nampak hahah.. :P Akhirnya,, er pun sampai di sekolah...er pun dapat yg 13 okei lah tu..hahah..Tapi Rumah sukan er dapat nombor satu... Yeah !!! Gamma Jugalah.Gamma rumah sukan warna biru hahha..Happy gileee Rumah sukan er dpt nombor satu hahah.. Okei  bye..Sampai disini je er dpt update blog nie.Mengomel dah kawan er nie,bab dia nak guna computer.. hahahha... :)   




GAMMA JUGALAH.... ^^



Apa Dah Jadi ^^


Jumaat, 18 Januari 2013 9:43 PTG 0 Comment(s)


Asalamualaikum & Hello~! 

 O.M.G. esok pagi kena bangun awal lagi nie.eeee..bikin sakit hati er je.Jam 5.30 lagi tu dari rumah  g sekolah  sebab er ada kokurikiulum.Tapi er sabar je,sebenarnya er suka kokurikulum nie.tapi er x suka bangun awal hahha....Ok tak penting pun.hari nie er nak update pasal,bikin malu sangat haha..

  Hari nie sungguh melucukan hahha... tadi er dengan kawan" pergi rehat.Lepas tu,kawan er nama dia c Atul,mo tukar kelab dia.Dia cakap ma er"ernie saya tak berani mo cakap sama cikgu yang saya mo tukar kelab saya hah.."Dalam hati er buat bler je..ok nanti er g jumpa cikgu.Dengan beberapa minit gitu,kawan er yg satu nie nama dia tasha.dia ckap"ernie tu nah cikgu pergi lah jumpa"sekalinya er g jumpa cikgu tu,rupa"nya  salah cikgu .hahah...Hari nie main punya koyak.. eh sakit hati er dibuatnya .nasib baik er sabar je haha..Er ngan kawan"pun ketawa sampai di kelas haha. Ok bye ,sapai sini je er update pasal hari nie  hahah.. nak tidor lu mo bangun awal dikatakan. ^^

Sad! Sad! Sad!


9:29 PTG 0 Comment(s)



Aku tidak mengerti apa salah ku,aku diperlakukan sebergini.Aku

bersedih,aku dilayan seperti begini .semua kehendak mu aku

turuti,aku tidak sama sekali tidak membantah .apakah anggapan mu

terhadap ku,kenapa di depan orang  engkau berpura "menyayangi

ku.,aku amat merindui masa silam kita berdua.adakah aku ini tidak

sesuai utk mu lagi.apa salahku... to be continue. :)



2013 I COME BACK TO SCHOOL ~!


Sabtu, 12 Januari 2013 10:18 PTG 0 Comment(s)

Asalamualaikum & Hi Buddies~!
Time First School 2013,Pelajar form 2Bitara hahhah.. :)

Lama tak update hhaha.. sebab busy ngan kerja sklh .lagipun my mum pun x suruh er online tiap"hari.hari sabtu je er blh online. :( .hari nie er nak update pasal 2013.I come back to school.
Time first sklh tu,mcm biasa je tapi dlm hati tak sabar nak jumpa dgn kawan".hahha.. :).masa perhimpunan rasmi tu.mcm biasa lah.sebelum abis perhimpunan tu.cikgu kata yg bagi form 2 tu.jgn lupa tengok kelas mana  nak masuk.Dalamhati er,harap er dapat masuk Kelas 2 Bitara.haha.. Lepas tu,er ngan kawan" g tengok senarai nama tersebut.Sedang search nie hah..mana ye~! Hah,dah jumpa pun,akhirnya nama er kat senarai 2 Bitara 2013.yeah~! Dulu time form 1 Kelas `1 Bestari skrg form 2 kat Kls 2Bitara. kalo Bestari kat sklh er kelas kedua manakala kelas Bitara yang first haha..; Er sangat syukur Pada Allah S..A.W. and my parents tak lupa jga kawan" er yg bagi sokongan pada er.Sampai sini je Er update pasal tajuk nie.sorry sangat.nanti kalo er ada masa nanti er kongsi g cerita pengalaman er. Asalamualaikum semua.
 

Double Yuckk~!


Sabtu, 8 Disember 2012 11:32 PTG 0 Comment(s)

Asalamualaikum
 Hi Buddies~!

Hari nie sungguh meletihkan kerana memunggut durian.Pada mulanya bangun jam 5.30.Ready dah packing hahha.. Apabila sampai di kebun excited  sangat nak memungut durian nie.Sebelum tu baca tu doa.Selesai dah baca(dlm hati)Harap"banyak lah n dpt mkn di pohon durian hahha..apabila memunggut durian Happy dah dpt haha..Padahal dlm hati(sakitnya kulit durian nie,tajam betul heh.).Setelah beberapa jam  Penat dah nie memunggut durian ,lepas tu saya berehat dulu di pohon durian sebentar.Pada masa tu,saya suruh daddy saya tolong belahkan saya  sebiji durian nie.best dpt mkn seorang"hahha...sekalinya best mkn durian di pohon,beberapa saat jatuh sebiji durian.hampir di hadapan muka saya.kalo tak eiiissshh  :).Nasib tak kena hah.. :) syukur Alhamdulilah.Daddy saya panggil saya suruh bawa karung.Bikin panas betul,karung tu ada lagi melekat beberapa durian .buang masa betul!!.Tapi main punya lunak durian yg saya mkn tadi nyuumm.Double Wow! gitu :).semasa dlm perjalan mo balik g kereta.dalam ahti"eh kenapa mcm ada sesuatu di kaki saya nie.Double yuckkk betul.tapi saya tak peduli apa pun haha. Terlampau excited sangat bah tu hahah..


Packing Mo balik.time saya buka kasut saya..Mummmy!!!!Pa nie on my leg..Omaigad"mummy say lintah
me:What lintah double Yuckkkk!!
Mummy pun panggil dady~~~
daddy pun tanggal kan lintah on my leg.
Sekalinya  main punya banyak darah kotor yg keluar ehhhh double yuck.bkn main pa lagi.tiga mata di kaki saya gara" tu lintah //eh ~~~


=>Tapi yg penting happy lah dpt mkn durian yg asli hahha.. :)Happy Holiday All. :) Jaga keselamatan semasa holiday tu ..bYE :)
Saya tidak akan lupakan kenangan manis and kenangan pahit nie haha.. :)


Why Me Sad~!


Jumaat, 7 Disember 2012 10:00 PTG 0 Comment(s)

Asalamualaium~!

Hi Buddies...saya sangat bosan time holiday nie,er tak g mana,cuma  menghadap laptop je sepanjang 

harian.er sangat sedih betul sebab kawan" er g  holiday.er sangat jelous dan kawan" er.kalau di 

"Facebook""Twitter","Blog" mesti ada tulis post tentang nak g cuti  di negara maupun di luar negeri. :(.

Kalo kazen er dtg g rumah,bukan nya best sangat pun.tapi asalkan ada jga gelak" dgn kazen ku.hehe.. :)


tapi er ada jga balik g kampung,jalan" kat kampung hehe.. Korang semua dah beli barang sekolah kah???er 


belum beli barang sekolah .Hampir nak buka sekolah baru er beli barang sekolah.Tahun depan 2013 nak 

form 2 sdh.er rasa belum ready nak masuk form 2.Mungkin er rindu dgn kelas lama er.I miss u class. 

:)Harap dapat happy dgn kelas baru. :).kbaii.sampai di sini je.kalo er ada masa nanti er cuba tulis post yg 

menarik lagi. Asalamualaikum n Bye~!